fredag, februari 8

Foppa till flyers

det är i princip klart nu. läste en intressant historia bland kommentarerena på Bjurmans nhl-blogg.

I philly har nämligen kaptenen Jason Smith nummer 21. FLyers ledning ska tydligen ha frågat Smith om han kunde tänka sig byta nummer om Foppa skriver på. Det gick Smith med på, men ville då ha en annat visst nummer, kommer inte ihåg vad det var, men säg att det var 17 då för resonemangets skull.

Lite senare uppkallas Vandeermer från AHL till FLyers. Nu är det så att han spelade i AHL med just nummer 17. Så nu fick han också byta nummer. Eftersom Smith skulle ha nummer 17 OM foppa kommer! Det verkar alltså som att flyers har förberett detta noga under ganska lång tid.

Bjurman och Roos vill ha det till att Foppa är sugen på att lira i Rangers på Manhattan, men det tror jag inte är aktuellt alls. Dels är Rangers för dåliga, och dels tror jag inte FOppa är sugen på att representera ännu en klubb.

Det står nu alltså mellan Colorado och Philly, där Colorado kanske har en 15% att han går dit.

------------

lite andra NHL-notiser;

  • Selänne kommer göra Anaheim ÄNNU bättre. Kan gå hela vägen igen.
  • Toronto...28e plats i ligan just nu. 0-8 torsk mot Florida hemma i veckan. Jag tror Sundin låter sig bli tradad faktiskt.
  • Starkt av Colorado att inte sjunka som en sten i tabellen utan långtidsskadade trion Sakic, Hejduk och Statsny. Det är ungefär som om Luleå skulle ha skador på Bartecko, Chabada och Harju samtidigt.
  • Nästan lite starkt av Pittsburgh som också spelar bra trots att Sid the Kid Crosby är skadad i cirka en månad.
  • De tidiga framgångssagorna St louis Blues och Chicago Blackhawks har nu dalat kraftigt. Jag väntar på att Boston ska följa deras exempel.
  • Ottawa går knackigt, skador på både Snål-Alfie och Mördarn(heatly). Men nu är Heatly tillbaks iallafall!
  • Trading Deadline är den 26e Feb. De två mest aktuella storstjärnorna som kan bli tillgängliga är Foppa och Sudden. Men det brukar även skickas diverse veteraner tvärs över landet i utbyte mot draftval och lovande unga spelare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Foppa verkar vara en kjesare enligt NHL-lagen...Tydligen är han så bra

Anonym sa...

Miken får man beta vart foppa går hos dig?

Du har ju lagt ut någon form av odds. 15% på Colorado och 85% på Flyers..

På gång

Uppdaterad 1 Mars

-PL och CL upplösning

Hockey Nyheter