måndag, oktober 29

Topp Nyhet!!

Peter "Foppa" Forsberg är uttagen av Bengt-Åke Gustafsson till Karjala Cup!! Det vore fantastiskt kul att se hela Svergies hockeyhjälte i Tre Kronor igen. Frågan är dock hur stor chans det är att Foppa verkligen gör comeback. Enligt källa verkar det vara klart men det har det ju varit förrut med Foppa. Blir det Modo nästa efter Karjala eller blir det NHL? Det finns många frågetecken kring denna hockey gigant.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Försökte få en read på vad detta betyder. Känns som att chansen att han spelar i Mjodo borde ha ökat på något sätt?

Mikael Johansson sa...

Min read är han nu har ett ypperligt tillfälle att testa om kroppen håller på allvar. Han säger att han är redo för matchtempo och genom att spela i tre kronor slipper han ju committa sig till nåt! verkar smart. På så sätt kan han ju få pröva på allvaret utan att det blir katastrof om det skulle visa sig att foten inte håller. Ritar han på för en klubb vore det ju bra mkt mer kontroversiellt om han bara skulle lira säg 3-4 matcher.

Att det skulle öka chansen för Mjodo vette fasen. Däremot kommer firma Forsberg/Wienhandl ha stuga i karjala!

Mikael Johansson sa...

saxade detta från modos hemsida

"- Nu får jag chansen spela mot absolut bästa motstånd i Europa. Hur bra som helst eftersom regelverket som sådant stoppar mig från spel i MODO.
Reglerna angående spelare som kommer in i elitserien den här tiden - artister och liknande - ändrades för ett par år sedan. Tar man in spelare nu m å s t e de stanna hela säsongen, över sista kvalseriematchen eller över sista finalmatchen.
Foppas uttalande kan vi tolka på två sätt:
1. Att han ännu inte bestämt sig;
2. Att han bestämt sig för NHL;
Men snacka om att han blir jagad av media - igen"

Anonym sa...

Verkar bara vara att vänta ut karlns beslut. Fast känns ju inte som om att han är sugen på att lägga rören på hyllan.

Anonym sa...

Tycker också det var smart av Floppa att joina landslaget.

Miken:

Vet inte var din regel-fakta kommer ifrån. Men tror inte den stämmer. Bartecko kom som artist och ska inte stanna året ut. Han ska utgå i eventuell final.

Verkar konstigt att ha en regel som säger att man MÅSTE stanna....6 månader.

Vet iaf att regeln är att spelare får vara MAX 6 månader i Sverige för att räknas som artistskatt-spelare.


Hoppas att man väljer elitserien. Är kul för alla inblandade även om man inte håller på Mjodo.

Anonym sa...

vet inte hur regeln ser ut men lirar han för modo så får han inte gå till NHL sedan, så är det.

Om det funkar bra i karjala och han håller så tror jag att han åker över till NHL igen.

Kinta sa...

Foppa vilken karl. Om jag skall vara ärlig så tror jag att så tror jag att Herr Mjodo är bättre på att slaska än att spela hockey nu för tiden. Men jag antar att han håller elitserieklass ändå.

Nästa säsong bör han nog hålla sig till att ragga på flygvärdinnor och sälja toffor till taxfree-priser.

Mikael Johansson sa...

nisse: jooo det är klart att han får lämna landet så att säga, men han får inte spela för någon annan klubb om han skulle spela en match för mjodo först. Precis som jonas säger ovan.

Vet inte hur mkt hockey som kan bo i ett elfsborgshjärta men att Foppa i friskt skick håller elitserieklass kan du skriva upp!

Anonym sa...

Tror att en frisk foppa skulle platsa i de flesta NHL-lag. För övrigt så tror jag att vi snart hittar Foppa bredvid "Professorn" idagens dubbel. Det verkar vara hästar och golf gamla hockeyspelare satsar på.

Anonym sa...

Miken:

Ne han får inte spela i Modo sen NHL. Men jag fattar inte hur ni/du/nån kan säga att han INTE ska spela i elitserien pga av att han lirar i Tre Kronor???

Anonym sa...

Foppa har ju iaf att givet smeknamn om han misslyckas i Mjodo....


Nämnligen....FLOPPA





Näe nu var jag lite hård. Fopppa är och förblir en hjälte oavsett vad som händer. Han har inte potential att bli en Salo:)

Mikael Johansson sa...

mm nämen jag menar väl att om han hade tänkt sig spela för modo kunde han lika gärna testa spela för modo nu. DÄRFÖR tolkar jag hans landslagsspel som att han inte vill stänga dörren till nhl. meen det kan fortfarande bli hur som helst. Jag tror inte att han hamnar i ottawa iaf som många vill placera honom i.

Notera att wernblom lirar i fjärdekedjan nu! min bön blir hörd! Yetman ser ruskigt het ut. Morrison blek än så länge.

Anonym sa...

Håkanson:

OK det förklaringen kan jag i nån mening köpa. Fast det kan ju va så att han INTE vill till NHL. Samt att han INTE vill svika Mjodo och vara med typ 1 match utan istället så väljer han att nöta lite i landslaget å se om det håller och sen joinar Mjodo.


Fast jag tror mer på din linje att han inte villa stänga dörrjäveln till NHL

På gång

Uppdaterad 1 Mars

-PL och CL upplösning

Hockey Nyheter