fredag, mars 21

FIFA skandalen

Har under veckan blivit en hel del FIFA08-nötande hemma hos en polare. Bataljerna har innehållit allt en bra fifa kväll ska ha. Självmål, domarskandaler, otur, stokastik, tårikig fotboll, blåste horn osv...

Prestigen och den dålig förloraren kan ibland ta överhand och tiltarna är ibland lika höljuda som segergesterna. I torsdags hade grannarna fått nog. Efter en vändning i slutminuterna och ett vilt jubel knackade det på dörren. Björklund öppnar och möts av en granne som fått nog.

Grannen: - Kan ni lugna ner er lite! Mina tavlor håller på att ramla ner här under....

Ett tillfälligt fifaförbud införs...observera tillfällig :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket märkligt att detta aldrig inträffade på Bråddgatan. För övrigt Jonas har jag och Nils försökt införa fifa-förbud under hela hösten och det är faen inte lätt.

Anonym sa...

Som tur är råder det inget Fifa förbud hos mig än, för dina tavlor sitter kvar på väggen än va Jonas?
Du måste ju förstå själv törnen att det inte går att införa fifa förbud, finns ju ingen som klarar hålla ett sånt förbud. Fullkomligt onödigt.

Anonym sa...

Persson jag håller med dej om att det inte finns någon som kan hålla det. Men ibland skulle det vara nyttigt att ha. Vi försökte införa ett förbud om innebar att vi inte fick spela efter 22 på kvällen, givetvis utan framgång.

Anonym sa...

FIFA förbud borde förbjudas!!!!

På gång

Uppdaterad 1 Mars

-PL och CL upplösning

Hockey Nyheter